Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Kullanım amacı: Makro alışmutaş merkezleri yahut stadyum kabilinden kalaba alanlarda ivedi çıkış kapısı sayısı henüz çokça ve sık aralıklarda olmalıdır.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, hariça mevsuk açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda anlatım tamlanan noktalarda mukannen müddet ısı ve kıvılcım geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın kapısı; insanoğlu sağlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bir sair şense ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir ağırlık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan ziyade olmaması gerekir.

Yangın bapsı, bir binada Yangın Kapısı meydana gelen yangın yerinde yangının gayrı bölgelere yayılmasını engellemek yürekin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran makul yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) belli durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu üzere kabil.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak kötüda arazi yer illere iş vermekteyiz.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bağırsakeriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Report this wiki page